Werkwijze

Op vrijdag praktijk houd ik praktijk in Amsterdam. Daarnaast ben ik op maandag, dinsdag, en woensdag werkzaam voor het Endometriose in Balans centrum verbonden aan het Bronovo Ziekenhuis in Den Haag.

Wanneer u een vraag heeft, een afspraak wilt annuleren of verplaatsen of om een andere reden contact met mij wilt hebben, ben ik door de week (maandag tot en met vrijdag) tijdens kantooruren te bereiken via bovenstaand nummer (voicemail) of via het emailadres. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op wanneer u een bericht achterlaat.

Ik wil u erop wijzen dat sinds mei 2018 de wet AVG is ingetreden. Hierdoor is het voor mij niet mogelijk inhoudelijk mailcontact met u te hebben. U bent zelf verantwoordelijk welke informatie u met mij over de mail deelt.
Tijdens de vakantieperioden ben ik niet bereikbaar, de data zullen vooraf bekend worden gemaakt en met u besproken.

Bij verhindering

Afspraken dienen uiterlijk 24 uur voor het tijdstip van de afspraak geannuleerd te worden. Bij niet of niet tijdig annuleren van de afspraak wordt 50 euro in rekening brengen.

Samenwerking psychiater

Een psycholoog schrijft geen medicatie voor; dat doet een psychiater. Mocht medicatie ter ondersteuning nodig zijn dan bespreken we dit samen en kan verwijzing naar de psychiater plaatsvinden. Naast de psychotherapie behandeling wordt u dan ook, slechts voor medicatie, gezien door een psychiater.

Crisis

Praktijk Lutters biedt geen 24-uurs beschikbaarheid en bereikbaarheid. Wanneer u tijdens de duur van de behandeling, buiten onze afspraak en kantooruren, in een crisis komt, raad ik u aan om de dienstdoende huisarts te bellen. Zo nodig kunnen zij u doorverwijzen voor crisishulp.